Kentkart Mobil

Kentkart Mobil

Sürüm: 2.0.2

Boyut: 4.8

Dil: Türkçe

Sistem: Android/Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2443

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Kentkart Mobil uygulaması ile Kent Kartınızın bakiyesini sorgulayabilir, ücretsiz dolum yapabilirsiniz.
Kentkart sahipleri için hazırlanmış olan Kentkart Mobil uygulamasını tüm Android tabanlı akıllı telefon ve tabletlerinize yükleyebilirsiniz. Çok kolay ve hızlı bir uygulama olan Kentkart Mobil uygulaması Kentkart bakiyenizi saniyeler içinde öğrenebilirsiniz.


Bazen Kentkart bakiyenizi öğrenmek için uzun süre zaman harcamanız gerekebilir. Uygun cihazı bulmak bazen mümkün bile olmuyor. İçerisinde bakiye olmadan otobüslere binmenizde mümkün olmadığını düşünürsek eğer Kentkart Mobil uygulamasını mutlaka kullanmanız gerekiyor. Hızlı bir şekilde ne kadar bakiyeniz kaldığını öğrenebilirsiniz.


Kentkart Mobil uygulaması sadece bakiye öğrenme için değil, geniş arşivi ile ne zaman dolum yaptığınızı, ne kadar dolum yaptığınızı göstermektedir. Aynı zamanda kredi kartınızı kullanarak uygulama aracılığı ile yükleme yapmanız da mümkün.


2.0.2 güncellemesi ile gelen yenilikler:


Uygulamaya Facebook aracılığı ile üye olabiliyorsunuz ve bu sayede favori duraklarınızı, favori kentkart bilgilerinizi favoriler kısmına kaydedebiliyorsunuz.
Artık kentkartınıza uygulama aracılığıyla yükleme yapabilirsiniz. Bu iş için kentkartınızın arkasındaki 11 haneli alias numarasını kullanabilirsiniz.
Kentkart bakiyenizi yine kentkartınızın arkasındaki 11 haneli numarayı kullanarak görüntüleyebilirsiniz

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri