AdAway

AdAway

Sürüm: 3.2

Boyut: 4.35

Dil: İngilizce

Sistem: Android/Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2217

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
AdAway uygulaması Android akıllı telefon ve tabletleriniz de çıkan tüm reklamları engelleyebilirsiniz.
İnternette Android akıllı telefon ve tabletleriniz ile dolaşırken gereksiz reklamlar görmekten yorulduysanız eğer AdAway uygulaması sayesinde bu reklamlardan kurtulmanız mümkün.


Tamamen ücretsiz bir uygulama olan AdAway uygulaması gelişmiş altyapısı ile neredeyse tüm reklamları engelleyerek internette rahat bir şekilde dolaşmanızı, video izlerken çıkan reklamları engelleyebilmektedir. AdAway uygulamasını kullananabilmeniz için sadece Android akıllı telefon veya tabletinizin Rootlu olması gerekmektedir.


AdAway uygulamasının altyapısı şu şekilde çalışmaktadır. Telefonun sistem dosyası olan hosts dosyası üzerinde bir takım değişikliker yaparak yönlendirmeleri engelleyip reklam dolu olan uygulama ve internet sitelerini analiz ederek reklamları engelleyebiliyor.


AdAwayin üreticisi, bazı HTC cihazların sistem bölümünün yeniden yazılabilir olmadığını ve bu nedenle uygulamanın çalışmakta sıkıntı yaşayabileceğini belirtiyorlar. Dolayısıyla HTC kullanıcıları uygulamayı indirmeden önce sistem dosyalarının yeniden yazılır olup olmadıklarını kontrol etmeleri iyi olacaktır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri