Automatic Call Recorder

Automatic Call Recorder

Sürüm: 3.2

Boyut: 8

Dil: İngilizce

Sistem: Android/Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 1992

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Automatic Call Recorder uygulaması sayesinde telefon görüşmelerinizi kayıt altına alabilirsiniz.
Android akıllı telefon ve tabletleriniz için hazırlanmış olan Automatic Call Recorder uygulaması aracılığı ile telefonlarınız üzerinden yapacağınız tüm sesli telefon görüşmelerini ses kaydı olarak kayıt edebilmenize olanak sağlamakta.


Çocu zaman unutkanlık herkesin başına bela diyebiliriz. Çünkü telefonda bazen konuştuğunuz şeyleri unutabiliyoruz ve buda bizim için bazı problemlere neden olabiliyor. Automatic Call Recorder uygulaması bu problemi ortadan kaldırmaktadır. Automatic Call Recorder uygulamasını telefonlarınıza yükleyerek yapacağanız tüm telefon görüşmelerini kayıt altına alarak ileride tekrar dinleyebilmenizi sağlıyor.


Automatic Call Recorder uygulamasında kayıt edilen telefon görüşmelerinizi telefon hafızasında da tutabilirsiniz, aynı zamanda dilerseniz Google Drive, Dropbox gibi bulut depolama servislerine yükleyerek telefonlarınızın hafızasının dolmasını da enegelleyebilirsiniz.


Automatic Call Recorder uygulamasında 3 farklı ayardan birini seçerek sadece seçeceğiniz kişilerin de telefon görüşmelerini kayıt etmeniz mümkün.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri