Mobizen

Mobizen

Sürüm: 2.14.0.5

Boyut: 18

Dil: İngilizce

Sistem: Android/Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2296

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Android akıllı telefon ve tabletler için hazırlanan Mobizen uygulaması ile Root yetkisi olmayan telefonlarda da artık ekran görüntüsü çekebilirsiniz.
Gelişmiş alt yapısı ile Android akıllı telefonlar ve tabletler için hazırlanan Mobizen uygulaması ile Root yetkisi olmasına gerek kalmadan telefonlarda ve tabletlerde ekran görüntüsü alabilirsiniz.


Mobizen uygulaması ile aynı zamanda anlık olarak telefonlarınızdaki görüntüleri mail olarak atabilir veya bilgisayarınıza gönderebilirsiniz. Ekran fotoğrafı çekmenin yanında telefonların ekran videosunu da çekebileceğiniz Mobizen uygulama bu iş için biçilmiş kaftan!


Tamamen ücretsiz bir uygulama olan Mobizen uygulamasını hemen indirip ekran görüntüsü ve ekran videosu çekebilirsiniz. Uygulamanın kullanışlı özelliklerinden biri Android telefon veya tabletinizdeki görüntüyü gerçek zamanlı olarak bilgisayarınızın monitörüne yansıtması. Bu sayede daha büyük ekranda Android oyunlarınızı oynayabiliyor, anlık mesajlaşma yazılımları gibi Android uygulamalarınızı kullanabiliyorsunuz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri