Speaker Booster

Speaker Booster

Sürüm: 3.2

Boyut: 22

Dil: İngilizce

Sistem: Android/Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 1995

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Speaker Booster uygulaması sayesinde telefonlarınızın arama ve hoparlör seslerini yükseltebilirsiniz.
Android tabanlı akıllı telefon ve tabletler için hazırlanan Speaker Booster uygulamasını en güzel şekilde adlandırmak gerekirse Android ses arttırma uygulaması olarak adlandırabiliriz.


Tamamen ücretsiz bir şekilde hizmet veren Speaker Booster uygulaması sayesinde artık telefon görüşmelerinizi daha yüksek sesle yapabilir, daha yüksek sele müzikler dinlyebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda telefondan müzik dinlerken veya video izlerken telefonun sesi yeterli gelmiyorsa Speaker Booster uygulaması sayesinde bu sesi daha fazla yükseltebilirsiniz.


Speaker Booster uygulama sayesinde müzik dinlerken hem kulaklık takılı olsa bile yine de sesi yükseltebilmekte ve sesin kalitesini hiç bir şekilde bozmadan bu işlemi gerçekleştirebilmektedir.


Speaker Booster uygulamasını kullandıktan sonra sizde fark edeceksiniz ki %15 ile %30 arasında bir ses yükselmetebileceğiniz.


Not: Speaker Booster reklam destekli bir uygulama olduğu için beraberinde reklam amaçlı ek kısayollar ve benzeri içerikler telefonunuza yüklenmektedir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri