Find My Phone

Find My Phone

Sürüm: 6.0.2

Boyut: 5.2

Dil: İngilizce

Sistem: Android/Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2024

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Find My Phone uygulaması sayesinde Android telefonlarınız çalınsa ve kaybolsa harita üzerinden yer tespiti yapabilirsiniz.
Tamamen ücretsiz olmasına rağmen oldukça başarılı bir uygulama olan Find My Phone uygulaması sayesinde telefonlarınızı herhangi bir yerde unutmuş olsanız anında telefonunuzun yerini tespit etmeniz mümkün.


Find My Phone uygulamasını Android akıllı bir telefona veya tablete yükledikten sonra ilk yapmanız gereken hemen bir hesap oluşturmak. Hesabınızı oluşturduktan sonra uygulamaya istediğiniz yerden erişmeniz de mümkün oluyor. Hesabınızı onayladıktan sonra işlem tamamlanmıştır.


Find My Phone uygulaması sayesinde sadece telefonlarınızı bulmanın yanında arkadaşlarınızın da nerede olduğunu öğrenmeniz mümkün. Bu sayede konser, veya kalabalık alanlarda arkadaşlarınızın nerede olduğunu kolay bir şekilde bulabilirsiniz.


GSM operatörünüz üzerinden hızlı bir şekilde lokasyonlarınızı tespit eden uygulama ile yaşamınızı kolaylaştırabilirsiniz. Telefon kaybolma ve çalıntı riskini azaltan bu yararlı uygulamayı arkadaşlarınız ile birlikte kullanarak olası kaybolma ve çalıntı durumlarında acil müdahale ederek telefonunuzu hemen bulabilir veya geri alabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri