Uygulama Kilidi

Uygulama Kilidi

Sürüm: 1.4

Boyut: 414

Dil: Türkçe

Sistem: Android/Android Tablet

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 9310

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Uygulama Kilidi sayesinde artık uygulamalarınızı şifreleyerek telefonlarınızı daha güvenli hale getirebilirsiniz.
Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletleriniz için hazırlanan Uygulama Kilidi sayesinde istediğiniz uygulamalara şifre ekleyerek sizden başka kimselerin erişmesine engel olabilirsiniz.


Teknolojik cihazları kullanımımız arttıkça bu cihazlara yüklediğimiz kişisel verilerimiz de oldukça fazlalaşmaya başlıyor. Bu durum sonucunda da ortaya ister istemez bu verilerimizi koruma ihtiyacı hissediyoruz. Mesajlarımız, Whatsapp yazışmalarımız, fotoğraflarımız gibi bir çok özel verilerimizi korumak için bazen telefonların genel tuş kilidi yeteri kadar güvenli olmadığı için Uygulama Kilidi uygulamasını kullanarak mesajlaşmalara, fotoğraf ve videolarımıza farklı şifreler koyarak bu uygulamalara herhangi birinin erişmesine engel olabiliriz.


Uygulamayı cihazınıza yüklediğinizde üst kısımda Özellikler ve Engellenen uygulamalar listesi şeklinde iki bölüm göreceksiniz. Özellikler kısmında uygulama kilitleme aracının aktif olduğunu görebilirsiniz. Burada gerekli tüm ayarlar mevcuttur. En altta Relock timeout ayarından uygulamanın yeniden kilitlenmesinden önce ne kadar süre bekleneceğini siz belirleyebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri