Call Of Duty 2

Call Of Duty 2

Sürüm: Demo

Boyut: 655 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows 2000/XP/Vista/7

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 14243

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Call Of Duty 2 Macere ve Savaş Oyunu
Oyunun yapımı I Ward tarafından yapılmış, dağıtılmasını da Activision gerçekleştirmiştir. Bu bilgisayar oyunu FPS formatında bir oyundur. 
Konusu, ikinci dünya savaşıdır, gerçeğe yakın efeklerle ve seslerle tasarlanmış olması oyunu çekici kılmaktadır.
Oyunun dili İngilizcedir, kapladığı alan ise 655 mb dir.
 Oyun ilk olarak tek karakter modu silah alıştırmalarıyla Rusya cephesinden başlar.Bu cepheden sonra diğer bölümlerde  farklı haritalarla İngiltere ve ABD olarak farklı görevlerle devam eder. 

Savaş öncesi hazırlıklar yapıldıktan sonra kendimizi hararetli bir çatışmanın içinde buluyoruz ve oyunun ilk bölümünde görmediğimiz yeniliklerle karşılaşıyoruz.Ekranın sol alt köşesinde çıkan pusula bize yardımcı oluyor savaş sırasında düşmanlarımızın nerede olduğu tespit edip bize gösteriyor.Birde oyun daha heyecanlı ve gerçeğe yakın olsun diye sağlık göstergesi durumu kaldırılmıştır.


Oyunun asıl amacı bize verilen görevleri yerine getirmemiz bu görevleri yerine getirirken de önceden tasarlanmış sahnelerden geçmemiz gerekmektedir, fakat yapımcılar oyunun bazı bölümlerinde görevleri toplu olarak verilmesini düşünmüş ve hangi görevden başlanacağını oyun sevenlerin tercihine bırakmışlardır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri