Company of Heroes

Company of Heroes

Sürüm: Demo

Boyut: 1.75 Gb

Dil: İngilizce

Sistem:

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 4533

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Şu ana dek o kadar çok 2. Dünya Savaşı oyunu çıktı ki, bu savaşı oyunlardan öğrendik desek yeridir. Medal of Honor, Call of Duty, Faces of War gibi 2. Dünya Savaşı oyunlarına bir yenisi daha eklendi. Muhtemelen yakında her firma 2. Dünya Savaşı oyunu çıkaracak.

THQ firmasının yayınladığı "Company of Heroes" oyununda ilk dikkatimizi çeken muhteşem kalitedeki grafikler. Firma grafik motoru olarak "Essence" adlı grafik motorunu kullanmış. Bu grafik motorunun hakkını vermek lazım, çünkü oyundaki birimlere ne kadar yaklaşırsanız yaklaşın görüntüde herhangi bir bozulma olmuyor.

Diğer 2. Dünya Savaşı oyunlarından 2 farkı var: Birincisi; biraz tarih dersi vermek. Oyunu oynarken arada çok güzel seslendirilmiş, kısa sinematikler giriyor. Tabii bu oyunu biraz daha anlamlı kılıyor.
İkincisi; bu oyun strateji ile aksiyon karışımı. Bu oyunda hem Call of Duty oyunundaki gibi savaşıyor, hem de kendinize bir strateji belirliyorsunuz. Yani sadece adam öldürmekle iş bitmiyor. Kendinize bir strateji belirlemezseniz ileride zorluk çekebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :