PES 2013

PES 2013

Sürüm: Demo

Boyut: 1 Gb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 246232

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
PES 2013 Futbol Oyunu
Herkesin uzun zamandır merakla beklediği oyun PES yani Pro Evolution Soccer 2013 sürümü nihayet demo olarak yayınlandı.

2013 sürümü ile oldukça iddalı olan Konami firması oyunu tamamen yenilediğini ve artık çok farklı bir oyun ile oyun severlerin karşısına çıktığını duyurdu. Oyunda diğer sürümlere göre birçok şey yenilenmiş durumda bunlar arasında, yapay zeka, grafikler, oynama modları, oyunun atmosferi, tam kontrol vb gibi.


Konami firmasına en büyük rakip olan EA Sportun oyunu Fifa'ya karşı büyük bir galibiyet kazanması için de bu seneki oyun oldukça büyük bir önem kazanıyor zira bu yıl her iki firma içinde en büyük rekabet yılı olacak gibi. Bundan dolayıdır ki tüm kullanıcılar oyunun bu sürümünün diğer sürümlerden ve Fifa oyunundan oldukça farklı olduğunu düşünmekteler.


PES 2013 sürümünde gelen en büyük yenilik tam kontrol yeniliği olduğunu söylememiz mümkün bu sayede oyuncular üzerinde tam hakimiyet sağlıyor ve oyunda daha gerçekçi bir hava ve tat yakalıyorsunuz.


Diğer bir yenilik de oyuncu kimliği yeniliği bu sayede her oyuncu için bir profil ve bilgi oluşmakta bu sayede oyun severler oynatacakları oyuncuların tüm özelliklerini bir arada görerek ona göre takım kurmakta ve stratejik olarak daha çok kafa yormaları gerekmekte.


Oyunda gerçekleştirilen diğer bir yenilikte yapay zeka alanında gerçekleştirilmiş durumda. Artık oyun ile çok daha gelişmiş bir yapay zeka ile karşı karşıyasınız bu sayede top kontrolleri ve oyun çok daha zevkli ve gerçekçi bir hale getirilmiş durumda.


Bir diğer önemli alanda Atmoster için yapılmış durumda. Bilindiği gibi Konami firması oyun atmosferi konusunda hep oyun sevenleri hayal kırıklığına uğratmış ve gerçekçi oyun atmosferleri oluşturmak konusunda biraz geri kalmıştı bu sürümde ise firma ses, görüntü ve gerçekçilik konusunda atmosfer için bir çok yenilik getirmeye çalışmış ve oyun sevenlerin gönlünü almaya çalışmış diyebiliriz.


Oyunun demo sürümünde İngiltere, Almanya, İtalya ve Portekiz milli takımları bulunmakta takım bazında ise Flamengo, Santos FC, SC International Fluminense takımları yer alıyor.


Tam sürümde ise bilindiği gibi çok daha geniş takım listesi ve milli takımlar bulunacak.


Oyunun tam sürümünde birçok ülke liginin olacağı açıklanmış durumda ama hala Türkiye ligi konusunda bir kesinlik yok.


Oyun PC dışında, XBox ve PlayStation 3 içinde çıkarılmış durumda oyunun tam sürümü Sonbaharda piyasaya çıkarılacağı duyuruldu.


Not: Oyunu indirmek için açılan sayfada Download linkine tıklayınız.

İndirme Seçenekleri:
indir 64 Bit indir Satın Al

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar

ozan aynen ahmet

emrah oyun güzelde nasil indircez kardeşim

orhan nasıl yükleniyor

ahmet super bir oyun

Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri