Yahoo Messenger

Yahoo Messenger

Sürüm: 11.5.0.228

Boyut: 18.47 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 7655

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Yahoo Messenger Mesajlaşma Programı
Yahoo Messenger popüler anlık sohbet programlarından birisidir. Program ile arkadaşlarınızla online olarak her saniye anlık mesajlaşma yapabilirisiniz. 

Ücretsiz bir servis olması kulanıcıları bu programı kullanmaktan yana tercih etmesini sağlıyor. 

Yahoo hesabınız ile kullandığınız bu program e-posta vb diğer servisler üzerindeki yenilikleri de ve güncel şeyleri size bildiriyor, sölüyor. Firewall desteği ile güvenli bir chat ortamında sohbet etme, konuşma kaydetme ve yazdırma, sekmeli arayüz ile ilgi alanlarınıza hızlı erişim gibi özellikler yazılımın artılarından bazıları.

Ayrıca otomatik olarak chat odası yaratma, çevrimdışı mesaj gönderme, en az görünüm ile görüş açınızı engellememe, tema desteği, sesli ve görüntülü konuşma seçenekleri ise programın diğer özellikleri arasında yerini alıyor. 

Güzel tasarımı ile Yahoo Messenger hoşça kullanılıyor. Eğlenceli ve keyifli sohbetler edebileceğiniz bir anlık mesajlaşma programı olması dışında “görüntülü ve sesli görüşme” imkanını kullanıcılarına sağlıyor. 


Oyunlar oynayabileceğiniz, radyo yayınlarını takip edebileceğiniz kısacası bir mesajlaşma programında düşünebileceğiniz her şeyi Yahoo Messenger’da bulabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri