Ashampoo Internet Accelerator

Ashampoo Internet Accelerator

Sürüm: 3.20

Boyut: 5.33 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 5613

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Ashampoo Internet Accelerator İnternet Hızlandırma Programı
İnternet hızından şikayetçi olan ve daha hızlı bir internet performansı isteyenlerden biriyseniz Ashampoo Internet Accelerator sizin aradığınız kurtarıcı programdır. 


Bir internet hızlandırıcı yazılımı olan Ashampoo Internet Accelerator sisteminizde gerekli değişikleri yaparak internet hızınızı belli bir düzeyde arttırmaktadır. 


İşletim sistemi tarafından getirilen sınırlandırmalar internet hızını belli bir düzeyde düşürmektedir. 5te 1 oranında olabilen bu sınırlandırmalar Ashampoo tarafından yeniden düzenlenir ve bilgisayar hızınızı yükseltir. 


Ayrıca program, kullandığınız tarayıcının (Mozilla, Opera, Explorer gibi) tuttuğu geniş kayıtlar yüzünden yavaşlamasını önlemek adına temizleyici görev yapar ve tarayıcı hızını da yükseltmektedir. 


Ayrıca Internet Explorer ve Mozilla Firefox tarayıcıları için optimizasyon seçeneği sunan Ashampoo Internet Accelerator böylece internette tarayıcınızla daha hızlı gezinmenize olanak sağlar. 


Bir diğer önemli nokta ise virüs gibi zararlı programların host dosyaları üzerinden sizleri istenmeyen sitelere yönlendirmesini engelleyerek güvenlik oluşturabilmesidir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :