Trillian

Trillian

Sürüm: 5.2.0.13

Boyut: 20.91 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4251

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Trillian Mesajlaşma ve Sosyal Ağ Yönetme Programı
 Tüm sosyal ağ ve mesajlaşma programlarınızı ve hesaplarınızı bir programdan toplamak ister misiniz?  Cevabınız evet ise o zaman size Trillian Programı yeter. Trillian bir anlık mesajlaşma ve sosyal ağlara girme programıdır. 


Program sayesinde Windows Live (MSN), Yahoo, MySpace, ICQ, Skype ve Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerine girebilir ve hesaplarınızı sadece bir program üzerinden yönetebilirsiniz üstelik bunu yaparken programı ayrı ayrı açmak zorunda değilsiniz bir program ile tüm hesaplarınıza giriş yapabilir ve sosyal paylaşımlarınızı yapabilirsiniz.


 Popüler mesajlaşma programlarının tüm özelliklerini taşıyan Trillian ile tüm görüntülü, sesli ve Chatleşme işlemlerinizi eksiksiz yapabilir ve tüm hesaplarınızı bir program üzerinden kullanabilirsiniz.


Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarınıza program ile ulaşıp bu siteleri rahatlıkla kullanabilmenin yanında bu sitelerdeki hesaplarınızı program ile hem kontrol edebiliyor hem de hesaplarınızı güncelleyebiliyorsunuz.


 Ayrıca program kullanıcısına bir çok tema ve arayüz desteği ile de gelmekte bu sayede istediğiniz tema ve görüntüyü kullanarak programın kullanımını daha da keyifli hale getirebiliyorsunuz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri