Another War

Another War

Sürüm:

Boyut: 232 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 2190

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Another War Aksiyon ve Savaş Oyunu
Another War oyunu değişiklik arayan oyun severler için kaçınılmaz bir fırsattır. Bu oyunda kendinizi tarihin en eski günlerinde bulacaksınız. Ancak bu oyunda amacınız tarihi yeniden yazmak adına savaşlar yapmak değil. 
Asıl hedefiniz hain nazilerin ele geçirdiği yardıma muhtaç arkadaşınıza ulaşmak ve ona yardımcı olmaktır. 
Değişik ve sürükleyici bir macera oyununu oynamaya ne dersiniz? Esir halde bulunan arkadaşınızı kurtarmak o kadar kolay olmayacaktır ama önemli olanda zoru başarmak değilmidir zaten. 
Bu zor görevlerin ve heyecanlı olayların üstesinden gelebileceğinize inanıyorsanız bu oyun tam size göre.


 Another War oyununda tam üç farklı karakter sizlerin tercihine sunulmuştur. Yapmanız gereken şey sizin tercihinize sunulmuş olan bu üç farklı karakterden kendinize en uygun olanı seçmektir. Sizleri bilgilendirmek amacıyla birbirinden farklı bu üç karakterin özelliklerinden kısaca bahsetmek istiyorum. Birinci karakterimiz oldukça güçlü bir karakter. Gücü sayesinde üstesinden gelemeyeceği görev yok neredeyse. İsmi ise Stronman. İkinci karakterimiz oldukça hırslı ve bir o kadarda inatçı. Hırsı ve azmi sayesinde bütün güçlüklere göğüs gerebilecek bir yapıya sahip. İsmi Thief. Üçüncü ve son karakterimiz ise oldukça hızlı biri. O kadar hızlı ki oyun sırasında onu takip etmekte bile zorlanacaksınız. Bu son kahramanımızın ismi ise Intellectual
Bu üç karakterden hangisine seçmek istediğinize siz karar veriyorsunuz. Şunu unutmamalısınız ki karşınıza çıkacak olan düşmanlar güçlerini nasıl kullanmaları gerektiği konusunda sizin kadar bilgili değiller. Buda sizi düşmanlarınız karşısında bir adım daha öne çıkaracak olan küçük bir ipucudur.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :