Ares Türkçe

Ares Türkçe

Sürüm: 2.2.0.3044

Boyut: 2.91 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 18022

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Ares Türkçe Dosya Paylaşım Programı
Dünyada en çok tercih edilen paylaşım aracı olan Ares  ücretsiz paylaşım olanağı (dosya,müzik,resim,….) sunmaktadır. 


Açık kaynak kodlu geliştirilmiş olan Ares  kendi ağı üzerindeki kullanıcılara sanal ortamda dosya paylaşım imkanı (dosyaları rahat transfer edebilirsiniz)  sunmaktadır. 


En son güncellenmeleriyle BitTorrent  protokul’un desteği ile Schoutcast radyo istasyonlarının desteğiyle kendi kanallarınızı kendiniz oluşturabilirsiniz. Ayrıca hazır bulunmakta olan chat odalarına girerek, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.


Ares  için açıklama; Ares ’yi indirdikten sonra yüklemeyi otomatik olarak İngilizce yapmaktadır. Eğer İngilizce bilmiyorsanız yada Türkçe menü istiyorsanız kurulum tamamlandıktan sonra setting’den general  bölüme gelerek language’den türkish seçebilme imkanınız bulunmaktadır. 


Bazı indirme işlemleri programın özelliği gereği yavaş olabilir, Ares için de geçerli, eğer indirmelerinizi daha hızlı ve indirme işleminde sorun yaşarsanız Ares size hızlandırma için Ares hızlandırıcı adı altında bir program sunmaktadır.


NOT: Bu program bir dosya paylaşım yazılımı olduğu için, her riski göz önünde tutarak, yasal sınırlar içinde dosya paylaşımı yapmanız gerekmektedir. indirgen.com sadece programın üretici sitesindeki linkini yayınlamaktadır ve oluşabilecek herhangi bir zarardan sorumlu değildir unutmamalısınız ki bu program ile sadece yasal olan programlar ve paylaşımlar yapmalısınız oluşabilecek herhangi bir sıkıntıdan sitemiz sorumlu değildir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri