SpeedyFox

SpeedyFox

Sürüm: 2.0.2 Build 64

Boyut: 573 Kb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3237

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
SpeedyFox Firefox Hızlandırma Programı
SpeedyFox isminden de anlaşılacağı gibi Mozilla Firefox kullanıcıları için geliştirilmiş bir eklentidir. Mozilla Firefox en hızlı tarayıcılardan birisi olsa da işletim sistemini yormaktadır ve üzerinde tuttuğu kayıtlardan dolayı zaman geçtikçe yavaşlama izleri taşımaya başlar. 


İlk göze çarpan şey programı açtığınızda uzayan bekleme süresi olacaktır ki zamanla giderek artmaktadır. Veritabanı parçalanması sonucunda ortaya çıkan bu sorun sebebiyle yazılımız gittikçe daha yavaş çalışmaya başlar. 


Speedyfox eklentisi sayesinde (üstelik programda kayıtlı hiçbir bilginize dokunmadan) Mozilla Firefox programı hızlanmakta ve eski haline göre gözle görülür bir değişime kavuşmaktadır.


 Ayrıca Speedyfox yazılımının bir freeware olmasının yanında kurulum da yapmanıza gerek yoktur. Kullanımı çok basit olan program sayesinden bir tek tıklamanız Firefox hızınızı 1den 3e katlayacaktır. 


Programı sürekli açık tutmanıza gerek olmadığından Firefox’un kayıtları şişmeye başladığında açıp 1-2 haftada bir kez kullanmanız yeterli olacaktır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :