War Of Angels

War Of Angels

Sürüm:

Boyut: 1.50 Gb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3446

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
War Of Angels Macera Oyunu
War Of Angels size sınırlandırılmamış sonsuz bir dünya sunmak üzere kurgulanmış bir yapıya sahiptir. Kara dışında havada ve su altında dilediğinizce hareket edebilmeniz ve bu alanların tamamında mücadele etmeniz mümkün. Düşük seviyelerde kısa süreli uçma yeteneği kazanabilir, uzmanlaştıktan sonra kanat takıp uzun süre havada hareket edebilirsiniz. 


Oyunda iyi ve kötü niyetli olmak üzere 2 taraf, 5 farklı sınıf ve her sınıfın 20. seviyeden sonra seçim yapabileceği bir uzmanlık alanı bulunmaktadır. 


Sınıflar şu şekildedir:
Fighter: Yüksek defansa sahip karakter sınıfıdır. Warrior veya Knight yeteneklerinde uzmanlaşarak tank veya atak ağırlıklı gelişebilirler.


Rogue: Hafif zırhlar kullanabildikleri için defansları Fighter'dan daha düşüktür. Scout veya Avenger yeteneklerini geliştirerek rakiplerine oldukça yüksek hasar verebilirler.


Ranger: Keskin nişancılıkları sayesinde yay ve silah kullanarak rakiplerine ciddi hasar verirler. Hunter veya Archer yeteneklerinde uzmanlaşabilirler.


Mage: Büyü güçlerini kullanarak ateş, buz ve yıldırım ile hasar verebilirler. Cleric veya Sorcerer yeteneklerinde uzmanlaşa bilirler.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri