KeyLemon Mac

KeyLemon Mac

Sürüm: 2.6.5

Boyut: 34 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Mac OS

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 4970

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Mac için Yüz Tanıma Şifre Programı

İleri teknolojinin bir programda hayat bulmuş hali olan KeyLemon ile şifreler artık sizsiniz! Yazılımın web kamerası kullanımı aracılığıyla yüz tanıma sistemi sayesinde ister bilgisayarınıza ister internet sitelerine gireceğiniz şifreleri yüzünüzle değiştirebilirsiniz.

 

Bilgisayarı sizden başkasının kullanmasını istemiyor musunuz? O halde KeyLemon programını yükleyin ve yüzünüzü programa tanıtın. Böylece kamerada sizin yüzünüz gözükmeden bilgisayarı kimse açamayacaktır.

 

Elbette ki açmasını istediğiniz ve bu yüzden onlarında yüzünü tanıttığınız kişiler haricinde. KeyLemon, facebook, twitter gibi popüler sitelere de kolaylık entegre edilebilir ve bu siteler için girdiğiniz şifreyi yüzünüzle değiştirebilir. Ayrıca eğer isterseniz bilgisayarınızın kullanımını yüzünüzün kamerada olduğu anlarla kısıtlayabilirsiniz de.

 

Bu demek oluyor ki: eğer kamerada sizin yüzünüz görünüyorsa bilgisayar çalışacaktır, eğer bilgisayar başından kalkıp giderseniz siz geri gelene kadar bilgisayarın oturumu kilitlenecek ve kimseye kullanım olanağı tanınmayacaktır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri