LastPass for Safari Mac

LastPass for Safari Mac

Sürüm: 2.0.21

Boyut: 2.33 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Mac OS

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4999

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Mac için Şifre Hatırlama Programı

Bu program Mac işletim sistemli bilgisayarlarda Safari uygulaması için geliştirilmiş olan bütün şifrelerinizi yönetmenize sağlayan kullanışlı ve güçlü bir yazılımdır.


Yazılım ilk başta program için belirlediğiniz bir şifre ister ve bu şifreyi girip programa bağlandıktan sonra nereye hangi kullanıcı adı ve şifreyle bağlanmışsanız bütün bilgileri klasörler ve size unutma fırsatı tanımaz.

 

LastPass for Safari programının öne çıkan diğer özellikleri şunlardır:

Özellikler:

• Program otomatik olarak çalışabilmektedir. Yani siz herhangi bir hesaba giriş yaptığınızda program otomatik olarak aktif hale gelecek ve hesap bilgilerinizi kaydetmek isteyip istemediğinizi soracaktır. Böyle kaydedilen şifreler bir daha unutulmaz üzere depolanacaktır.

• Programın diğer bir özelliği çevrim dışı not ve şifrelerinizi kaydedebilmesidir. • Eğer isterseniz sizin için güçlü ve rastgele şifreler oluşturabilir.

• Bilgilerinizin çalınma olasılığından korkmanıza gerek kalmaz çünkü veriler sadece sizin kendi bilgisayarınızda depolanmaktadır.

• Kullandığınız şifreleri yedekler ve geri yükleme yapabilir. Ayrıca bütün şifrelerinizi yazdırma olanağı da size tanımaktadır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri