FrostWire Mac

FrostWire Mac

Sürüm: 5.6.1

Boyut: 21.90 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Mac OS

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 10226

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Mac Torrent Programı
Dosya paylaşım programları arasında hem çok kullanışlı hem birçok özelliği kendi içinde bulunduran hem de açık kaynak kodlu bir program olan FrostWire ile hem dosya paylaşmak hem de dosyalara ulaşmak artık çok daha kolay. 


Programı kullanarak, internet üzerinden yapılan aramalarla müzik, resim, video, program ve doküman gibi birçok dosyaya ulaşabilmektesiniz. Ayrıca programın kendi içinde entegrasyonu sağlanmış bir medya oynatıcısı, bir medya kütüphanesi hatta online olarak bulunabileceğiniz sohbet odaları gibi birçok farklı uygulama da bulunmaktadır. Programı kullanarak özgürce, yüksek hızda arama yapabilir ve yine yüksek hızda dosya indirebilirsiniz. 


Dosyalara erişim konusunda güvenlik duvarıyla beraber çalışan ve zararlı içerik göndermediğiniz sürece sizin rahatça geçmenizi sağlayan ayrıca güvenlik duvarı korumasında sizin paylaşım yapmanızı sağlayan program ek olarak Proxy desteği de sunmaktadır. Programın diğer özellikleri ise torrent desteği ve iTunes entegrasyonunu da kendi içinde bulundurmasıdır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri