Blacklight Retribution

Blacklight Retribution

Sürüm: -

Boyut: 8.5 Gb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 18300

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Blacklight Retribution Online Aksiyon ve Macera Oyunu
Uzun zamandır oyun severlerin merakla beklediği Blacklight Retribution oyunu Zombie Games tarafından tamamen Türkçe olarak Türk oyun severlerin hizmetine sunuldu. Gerçekçi grafikleri ve oyun kurgusu ile oyuncuları kendine bağlayacak olan oyun sayesinde bilgisayarınız başında harika vakitler geçirmeniz mümkün. 

Oyun Türk oyun severler için tamamen Türkçe olarak piyasaya sürülmüş durumda bu sayede her kullanıcı rahatlıkla oyunu oynayabilir aynı zamanda yabancı dil problemi yaşamadan rahatlıkla ilerleyebiliyor.


UnReal Engine gibi çok güçlü bir oyun ve grafik motoru ile yazılmış oyun sayesinde en üst düzeyde grafikler ile oyunu oynamanız mümkün diğer MMOFPS oyunlarına nazaran çok daha göz dolduran ve içindeki aksiyon sahneleri ile oyun severleri kendine çok fazla bağlayacağı anlaşılan oyun oldukça göz dolduran bir yapıya sahip. 


Oyunun en büyük handikabı da çok güçlü grafikleri olmasından dolayı biraz güçlü bir bilgisayar istemesi. Eğer oyunu tam anlamı ile oynamak ve takılmadan ilerlemek istiyorsanız bilgisayarınızın özelliklerine güvenmeniz gerekmekte.


Not: Oyunu oynamak için yönlendirildiğiniz sayfa da hemen bir üyelik açarak oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri