Athanaton

Athanaton

Sürüm: -

Boyut: -

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 6253

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Athanaton Online Savaş Oyunu
Eski yunan mitolojisine dayanan bir strateji oyunudur. Kendi yöntem ve stratejinizi kullanarak rakiplerinize üstünlük sağlamanız mümkündür. 


Karşılaşma: bu oyunda birbirinden farklı birkaç karşılaşma çeşidi vardır. İlk karşılaşma olan Hesperidler’in Bahçesi, Altın Elma kavgasının %80 i tamamlandığında ortaya çıkar. Bu karşılaşmayı tek başınıza ya da başka oyuncularla birlikte yapabilirsiniz. Bu oyunda saldırı kotası sınırsızdır. 
Gurup toplama: Altın elma kavgası haritasının sağında dörtgen bir kutu vardır. Bu kutuyu tıklayarak toplama paneline girebilirsiniz. 


Hesperidler’in Bahçesinde ki saldırıda tek başınıza savaşmanız uygundur. Bir sonraki karşılaşmada NPC’leri yenmeniz için yanınıza başka oyuncularda alabilirsiniz. 


Teoloji harcaması: Her karşılaşma ilk seferde bir teolojidir. Karşılaşmaya her girdiğinizde size gereken teoloji miktarı önceki karşılaşmadan 1 teoloji fazlasını isteyecektir.


Savaş rotası: İlerlediğiniz bu yolda karşınıza düz, orman, eğimli duvar, yamaç ve dağlar çıkabilir. Beklemeden savaşa devam ettikçe geri sayım süresi artar. Karşılaşmalarda takım çalışması oldukça önemlidir. Eşinizle birlikle zaman sınırı varken çalışmanız kolay değildir. En uygun olan; yani en az zaman harcanan rotayı bulmak yapabileceğiniz en iyi iştir. 


Nişanlar: Karşılaşmalarda verilen nişanlar rasgele düzenlenmiştir. Nişanlarınızı düzenli bir biçimde kullanarak marş sürenizi arttırabilirsiniz. Eğer yeterince güçlüyseniz bu nişanlara ihtiyacınız kalmaz. 
Saldırı bonusu: Yalnızca oyuncunun kanat saldırısı yaptığı zaman kazanabilir. Kanat saldırısı saldırı bonusunu %10, geri saldırı bonusunuda %20 arttırır. 
Sefer: oyunun hikaye çizgisidir. Her sefer birbirinden farklı NPC kahramanları içerir. 


Oyuncular NPC’leri yendiği zaman daha iyi gelişmeyi sağlayan yüksek seviyeli alanlara giriş yapar. Sefer görünümüne geçmek için sağ alt köşedeki sefer butonuna tıklayabilirsiniz. Bu düşmanların rengi seviyelerini temsil eder. Mavi olanlar düzenli birlikleri, sarı olanlar elit birlikleri, kırmızılar ise paralı askerlerin bulunduğu birlikleri gösterir. Buları yendiğiniz zaman kahramanları toplama imkanına sahipsiniz.  


- Yenemediğiniz birlikler kırmızı bayraklı, yendiğiniz birlikler ise beyaz bayraklıdır. 
- Haritadaki birliklerin hepsini yendiğinizde tamamlama seviyeniz %100 olacaktır. Bu seviyeyi elde ettikten sonra ödüller ve kaliteli eşyalara sahip olabilirsiniz. Her elit birliğin bir savaşma kotası bulunmaktadır. Bazı elit birliklerden kaliteli eşyalar alabilirsiniz. Harita üzerindeki yüksek seviyeli ve az kotalı elit birliklerden alınan eşyalar daha kalitelidir. 
- Kırmızı renkte olan birlikler para birlikleridir. Bu birlikleri bir kez yendiğinizde birlik komutanlarını emrinize alabilirsiniz.


Not: Yönlendirildiğiniz sayfada üye olarak hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri