Fetih Online

Fetih Online

Sürüm: 3057

Boyut: 446 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 6432

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Fetih Online Aksiyon Oyunu
Fetih Online son derece güzel ve gizemli bir dünyada güçlü ve cesur bir kahramanı kontrol eder, tehlikeli canavarları öldürerek riskli görevlerinizi tamamlayabilirsiniz. 


Oyunun büyük bir oyuncu tabanı ve basit oynama özelliği bulunmaktadır. Oyun hızlı, mücadeleci ve akıcıdır. Ayrıca oyun çok miktarda özelliklere sahiptir. Oyunda her birinin düşmanlara karşı kullandığı benzersiz yetenekleri bulunan 6 temel sınıf bulunmaktadır. 


Oyunu kadın ve erkek karakterlerle oynayabilirsiniz. Görünüşünüzü, saç şeklinizi ve kıyafetlerinizi kişiselleştire bilirsiniz. Oyunu oynamak son derece kolaydır. Oyuncular birkaç dakikada oyunun içindeki işlemleri kavrayabilir. Ayrıca hızlı, akıcı ve büyüleyici animasyonlarla donatılmıştır. Seviye atlamak da bu oyunda çok hızlıdır. 


Oyunda açık bir PvP ortamı kullanılmaktadır. Yani her an başka bir oyuncu tarafından öldürülebilirsiniz. Oyunda lonca savaşı, sınıf turnuvası, takım turnuvası ve klan savaşı bulunmaktadır. Oyunda çok çeşitli item seçeneği ve yükseltme sistemi vardır. 


Yüzlerce farklı silah, yükseltme yolları ve aksesuarlar bulunmaktadır. Seviyeniz 120 olduğu zaman karakteriniz farklı sınıf ve meslekte yeniden doğabilir. Bu karakterlerle mükemmelliğe ulaşabilirsiniz. Oyuncuların yeteri kadar işi olması ve deneyim kazanması için ilgi çekici bir görev sistemi de bulunmaktadır.


Not: Oyuna kayıt için bu linke tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri