Desert Operations

Desert Operations

Sürüm:

Boyut: 122 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 5218

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Desert Operations Online Aksiyon Oyunu
Küçük bir üssün yöneticisi olarak diğer oyunculara karşı savaşabileceğiniz bir oyundur. Oyundaki amaç en uygun stratejiyi geliştirerek mümkün olduğunca düşmanı yok etmek ve sıralamada en üst sıralarda yer almaktır. Sıralama sürekli değişir; ittifaklar dağılabilir ve yeni savaşlar ilan edilebilir. Oyun haritasında çalışan bir inşaat ekibi ve inşaatın yapılan ve kalan zaman yüzdesi görünmektedir. İlk binalar kısa zamanda inşa edilir; ancak oyun ilerledikçe inşa etmek daha uzun zaman alır. Bu işlemi hızlandırmak için elmas satın alabilirsiniz. İnşaat işlemi bittiği zaman puan alacaksınız ve unvan kazanacaksınız. Oyunda fabrika birden fazla sayıda inşa edebileceğiniz binalardan biridir.


Oyun Alanı 
Giriş yaptıktan sonra hemen oyuna girebilirsiniz. Bilmeniz gereken her şey bu bölümde size anlatılır. Sizin için hazırlanan oyun içi yardım sayesinde talimatları uygulayabilirsiniz. Oyunda ilerledikçe eylemlerinizi bu bölümde gerçekleştirebilirsiniz. Oyundaki hammaddeleriniz; yakıt, dize, kerosin, cephane, para, altın ve elmastır. 
Üssünüz ile ilgili gelir ve giderleri hammadde satırının altındaki menü çubuğunda görebilirsiniz.


Üs
Hesabınızın merkezidir. Burada binalarınızı, araştırmalarınızı ve savaşlarınızı başlatabileceğiniz gerekli birlikleri inşa edebilirsiniz. Boş bir alana ya da binaya tıkladığınızda karşınıza menü çıkacaktır. Buradan her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.


Hesap Bilgileri
Sağ üst köşede hesap bilgileriniz bulunmaktadır. Buradan koordinatlarınız ve sıralamadaki yerinize ulaşabilirsiniz. Aldığınız unvanlar ve henüz almadığınız unvanlar dahi görülmektedir. Oyunda kazandırdığınız her aktif üye için elmas kazanırsınız. Orada bulunan kutuya tıkladığınızda üye yapmakla ilgili daha ayrıntılı bilgiye sahip olursunuz.


Hava
Bir oyuncuya casusluk yaptığınızda ya da saldırdığınızda büyük önem arz eder. Ulaşmanızın ne kadar süreceğini belirler.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri