RomaDoria

RomaDoria

Sürüm: -

Boyut: -

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 5497

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
RomaDoria Online Strateji Oyunu
RomaDoria oyunda keşifler, fetihler ve savaşlar var. Bildiğiniz gibi Antik Roma’da tek kanun güçlü olanın kanunudur. Binlerce kişiye karşı savaş açarak şehrinizi geliştirmeniz mümkündür. Antik Roma döneminin tarihsel, mimari ve ekonomik özelliklerini orjinalliğine bağlı kalarak işleyen bu oyunda diğer strateji oyunlarından farklı olarak bu oyunda savaşlar 3 aşamalı yapılır. 


Oyundaki savaş aşamaları şöyledir:
1) Meydan savaşı: birinci aşamadır. Birlikleriniz düşman birlikleri ile kale ve kulelerin özelliklerinden etkilenmeyecek şekilde karşılaşırlar. Saldıran birliğin yenmesi üzerine ordu bir sonraki aşamaya geçmek için düşmanının üstüne yürür. 


2) Kuşatma: 2. aşamadır. Savunma birlikleri, saldırı birliklerini şehrin önünde karşılar. Bu aşamada 1. aşamadan farklı olan savunma birlikleri şehrindeki kale, okçu kuleleri ve tuzakların saldırı ve savunma özelliklerinden faydalanılmasıdır. Saldırı ekibinin tüm savunmayı başarılı şekilde geçmesiyle birliklerin düşman şehrine girmesi gerçekleşir sonra 3. aşamaya geçilir.


3) Şehir savaşları: Son aşamadır. Hayatta kalan saldırı birlikleri, şehrin içindeki saldırı birlikleri ile mücadele eder. Mücadelenin sonunda saldırı birliklerinin kazanması durumunda düşman şehri kuşatılır; savunma birliğinin kazanması durumunda ise saldırı birliği şehirden uzaklaştırılır.


Not: Oyunu oynamak için indir butonuna bastıktan sonra açılan sayfada kayıt olarak hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri