America Army

America Army

Sürüm: 2.8.3

Boyut: 1.90 GB

Dil: İngilizce

Sistem: Windows 2000/2003/XP/Vista

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 47810

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
America Army Online Savaş Oyunu
Tamamen ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz bu oyun, isteğe bağlı olarak tek yada arkadaşlarınız ile karşılıklı online olarak oynayabileceğiniz stratejik bir savaş oyunudur. 


Amerikan ordusu bu oyuna 12 milyon dolar bütçe ayırarak özel olarak hazırlatılmıştır, UbiSoft firması tarafından hazırlanan bu oyun savaş oyunu meraklılarının hizmetine sunulmuştur. 


Amerikan ordusunun oyunu hazırlatma amacı oyun üzerinde savaş stratejileri geliştirmek ve yeni taktikler üretmekti. Bu savaş oyunu üstün niteliklere sahip, gerçekçi ve mükemmel görsel efektler, en üst seviyede savaş stratejileri, tamamen gerçek bir savaşın ortasındasınız hissi verecektir. America's Army de değişik savaş stratejileri geliştirebilir, üstün cephaneliğiniz den nitelikli silahlar kullanabilir,tam anlamıyla gerçek bir savaşın ortasında kalabilirsiniz. 
Oyun, milyonlarca savaş oyunu sevenlerin gözdesi olarak bilinmektedir ve oyunun sürükleyiciliğinden kendinizi alamayacak ve saatlerce bu oyunun başında kalacaksınız.
Bu oyun için bilgisayarınız da 128 mb 3d grafik kartı, 1.5 ghz işlemci, 384 mb ram, 2gb boş hafıza, directx 9.0, 56 k internet, ses kartı bulunması gerekmektedir.


Not: Oyuna başlamadan önce sitede oyuna kayıt olmanız gerekmekte. Kayıt için tıklayın.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri