Seafight

Seafight

Sürüm:

Boyut: -

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 5112

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Seafight Online Deniz Oyunu
Denize açılarak yeni bir hayata atılıyorsunuz ve yepyeni heyecanlı bir serüvene merhaba diyorsunuz; fakat hayalleriniz beklediğiniz gibi gerçekleşmiyor. Denize açılmanız dan birkaç saat sonra ‘ Korsanlar ’ diye bağırıyorsunuz. İlk top güllesi, tuzlu su yüzünden çürümeye yüz tutan yelken direğini parçalıyor. 


Parçalanan tahtalar yüzünde uçuşuyor ve siz yere düşüp bayılıyorsunuz. Gemi korsanlar tarafından ele geçiriliyor ve mürettebatın çoğu öldürülüyor; geri kalan kısım ise köle olmak zorunda kalıyor. Uyandığınızda geride sadece yaşayanın siz olduğunu görüyorsunuz. 


Mürettebat ya ölmüş ya da esir düşmüş vaziyette. Elinizde hayatınızdan bu küçük gemiden başka hiçbir şey kalmamış. Yapacağınız tek şey bundan sonra kendi geminizin kaptanı olmak. Artık kendi geminizin kaptanısınız, serüvenlerle dolu denizlerde yelken açıp tehlikeli ve korkulan bir kaptan olmak sizin elinizde.


Harita: Bu oyunda önemli olan haritayı doğru kullana bilmenizdir. Sağ altta bulunan küçük harita oyunun oynandığı haritayı tam olarak gösterir. 
Yeşil nokta geminin bulunduğu yeri, kırmızı nokta ise diğer oyuncuların yerini göstermektedir. Harita üzerinde gösterilmeyen gemiler de bulunmaktadır. Bunlar oyun tarafında geliştirilmiş gerçek oyuncu olmayan düşmanlardır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri