Silkroad Online

Silkroad Online

Sürüm:

Boyut: 1.62 Gb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 9959

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Silkroad Online Macera Oyunu
Silkroad doğu ve batıyı birbirine bağlayan ipek ve baharat gibi malları taşımak için kullanılan yalnızca bir ticaret yolu değildir. Aynı zamanda buradan geçen seyyahların kültürel birikimi ile yoğrulmuş serüven dolu bir diyardır. İpek yolunu herkes kullanarak ticaret yapıyordu. 


Bu yolu serüvenciler, askerler, diplomatik misyonerlerden hırsızlara kadar farklı özellikteki insanlar kullanıyordu. Bu oyunda da ipek yolu aracılığıyla doğunun ve batının tüm bölgelerinde ayak basmadık yer bırakmayanları düşünerek yeni bir dünya oluşturma inancı bulunmaktadır. Oyundaki amaç ipek yolunu kullanıcıların çeşitli hayallerini gerçekleştirebilecekleri bir yer haline getirmektir. 


Janggeon’un kullandığı bu yola daha sonraki nesiller Silkroad adını vermiştir. Hızlı servet sahibi olan tüccarlar ve bölgelerini genişletmeyi planlayan kahramanlar bu yolu dolup taşırdı. Janggeon’un adımlarıyla açılan bu yol kendi hayallerini gerçekleştirmek isteyen insanlar için yeni bir başlangıçtır. Bu yolu korumak için yolculara zulüm eden haydutlar yer almaktadır. 


Bu oyun oyuncuyu ipek ticaret yolu boyunca yer alan Çin ve Avrupa medeniyetlerini bir araya getirmiştir. Çok oyunculu çevrimiçi bir RPG oyunudur. Çin’in Jangan kentinden Konstantinople’ye kadar seyahat eden yolcular tüccar olarak servet sahibi olabilirler ya da hırsız olarak zenginleri avlayabilirler, avcı olarak da kiralık muhafızlık yapabilirler. 


Oyun sabit içeriğe bağlı sürekli aktif bir dünyadır. Tüccarlar büyük yollarda serüvene atılırken, hırsızlar onların mallarını soymayı planlarlar. Ayrıca ticaret büyük bir risk taşır. Avcılar tüccarları korumak için ve hırsızların yaptıklarına son vermek için meydana çıkar.  


İpek yolunun günlük hayatını ticaret ve zorluklar şekillendirir. Bunlar çeşitli ilişki, hedefler ve hayaller yoluyla Silkroad’ı yaşam dolu bir dünya haline getirir. Oyunda sabit bir iş yoktur. Tüm oyuncular karakter gelişimlerini hızlandırmak için istedikleri işe serbest bir biçimde terfi edebilir. Tüccar, avcı ve hırsız karakterleri arasında yapılan geçişler oyunun amacını ve kaderini değiştirir. Oyunda karakterlerin dinamik animasyon teknikleri ile harmanlanmış doğal hareketleri sizlere benzersiz bir dünya sunar. 


Ticaret yaparak büyük paralar kazanabilir, haydutlarla dolu büyük kıtalarda her türlü tehlike ile karşı karıya kalan bir karakter ya da huzuru sağlayan etkin bir muhafız olabilirsiniz. Silkroad 2 büyük bölgeye ayrılır. Bu dünya doğu ile batı arasındaki ana ticaret yolu geçidi olan Jangan, Donwhang, Hotan, Tahran, Bağdat ve Konstantinople tarihi üzerine kurulmuştur. Diğer ana ticaret geçişi ise güneyden kuzeye doğru uzanan bir hayal dünyasıdır. Gerçeklik ve hayal dünyasının bir arada sunulduğu fantastik bir oyuna başlamaya ne dersiniz?

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri