Ministry Of War

Ministry Of War

Sürüm: -

Boyut: -

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4791

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Ministry Of War Online Savaş Oyunu
Gelişmiş özelliklere ve grafiklere sahip bir oyundur. Oyuna 4 farklı medeniyetten birini seçerek başlayabilir ve karşınıza çıkacak olan rehberden oyunun temel mantığını kavrayabilirsiniz. Medeniyetinizi ilkel çağlardan başlatarak karanlık, feodal, kale ve imparatorluk çağına yükseltebilirsiniz. 
Oyunda her çağ için belirlenmiş ordular ve ordu birimleri mevcuttur. Her yeniçağda yeni ordu birimleri, görevler, geliştirmeler, binalar ve özellikler bulunmaktadır. Oyunda; gerçek zamanlı düellolar, kalenin dışında etrafını saran bosslar, medeniyetinizi ve sizi izleyen oyuncular bulunmaktadır. 
İstediğinizle savaşabileceğiniz 7 farklı savaş sistemi bulunan bir oyundur. Ordularınızı eğitip kahramanlarınızın seviyesini geliştirerek zırhlarınızı ve silahlarınızı güçlendirebilirsiniz. 
Ayrıca bu oyun büyük bir dünya haritasına sahiptir. Tacirlerinizle dünya turuna çıkarak ticaret yapabilirsiniz. Büyük dünya haritasında binlerce NPC bosslarla savaşıp ihtiyacınız olan eşyaları kolayca kazanabilirsiniz. Oyunda eksik görevleriniz olduğu zaman bir çağdan başka bir çağa geçiş yapamayacağınızı unutmayın.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri