WarRock

WarRock

Sürüm:

Boyut: 1.13 Gb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 273324

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
WarRock Online Savaş ve Macera Oyunu
Knight online üreticisinden mükemmel bir macera ve savaş oyunu daha, diğer profesyonel olarak üretilmiş savaş oyunlarında aldığınız keyfi bu oyunda da alacaksınız. WarRock ücretsiz ve çok oyuncuyla online olarak oynayabileceğiniz bir oyun.Oyunun içeriği eskiden huzurlu bir hayat geçiren derbaran da NIU isyancıları ile derbaran ordusunun yaşadığı iç savaştır.Arka fon da savaş sesleri ile gerçeğiyle bire bir aynı tanklar, silahlar, savaş uçakları, bombalarla tasarımın kalitesini anlayacaksınız. 

WarRock size üç faklı oyun seçeneği de sunuyor bunlar; urban ops, battlegroup, close quarters combat isteğinize göre bunlardan bir tanesini seçebilirsiniz.Aynı zaman da NIU isyancıları mı yoksa derbaran ordusundan mı olacağınıza karar verip kendinize özgü karakteri oluşturabilirsiniz.
Bu oyunu oynayarak puanınızı yükseltebilir ve askerinizi güçlendirebilirsiniz oyun ilerleyip puanlarınız yükseldikçe daha üstün silahlara ve bir çok özelliği olan savaş ekipmanlarına sahip olabilirsiniz.Savaşta zekice düzenlenmiş bir çok harita bulunmakta savaş bazen karlı yerlerde bazen çöl de bazen de tropikal yerlerde gerçekleşiyor.


Not: Oyunu oynayabilmek için bu linkten bir hesap oluşturun ve oyunu oynamaya başlayın.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar

b@tman oyunlar böylee seviyo

Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri