Rappelz

Rappelz

Sürüm: İhtiras

Boyut: 674 Kb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 5523

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Rappelz Ücretsiz ve Türkçe Macere Oyunu
    Bu oyun 2005 yılının, Haziran ayında Türkçe dille hazırlanmıştır. Bu muhteşem oyunun mimarları da Gala Networks Europe L.t.d ' dir. Gelmiş geçmiş oyunlar arasında en fantastik, en heyecan verici oyun olmaya aday olan oyun dünya çapında 5 milyonu geçik oyuncu kitlesine sahip olmaktadır. 
       Bu fantastik dünya oyuncusuna viran olmuş bir dünya içerisinde bulunan korkunç bir cadıyla ve onun dev yaratıklarıyla mücadele dolu dakikalar sunarak, birçok oyuncuyu muhteşem dünyasında sarıp eğlenceli vakitler geçirilmelerini sağlıyor.


      Şu an bu oyunu indirmekle kendinizi bu muhteşem dünyada bulacaksınız.
  Bu fantastik oyunu kendi başınıza oynayabileceğiniz gibi vakit geçirmeyi sevdiğiniz arkadaşlarınızla, kendi grubunuzla da bu farklı dünyanın içinde yer alabilirsiniz.
      Çok özel yetenekli  farklı sınıflar, üç eşsiz ırk,  benzeri görülmemiş yaratık sistemi, görsel zenginliklere bürünmüş zindanlar ve zevkli görevler Rappelz 'in muhteşem dünyasında sizi bekliyor.


      Bu oyun yaratık sistemiyle muhteşem bir abide Level dergisi tarafından 2010 yılının  En Detaylı Yaratık Sistemine Sahip Oyun seçilmiştir. Seçeceğiniz özel yaratığınızla Rappelz dünyasını keşfedebilirsiniz. Cadı ve fanatiklerine karşı savaş verebilirsiniz. Unutmamanız gereken harika bir ayrıntıysa bu heyecan dolu adanın neresine giderseniz gidin sizi farklı bir macera beklemektedir.
     Oyunun diğer bir güzel özelliği de aşırı bir sistem beklentisinin olmamasıdır.        
  Zindanlarıyla oyun içi maceralarıyla ve heyecan verici görevler
     Farklı seviyeleri barındıran oyun, zoru seven oyuncu kitlesine de bir hayli hitap etmektedir. Tam bir görsel şölen olan zindanların asıl heyecan verici bölümü ise saklı olanlarını bulmanızdır. Epic 7 güncellemesiyle ulaşabileceğiniz bu zorlu yaratıklar ve saklı zindanlar size kopamayacağınız bir oyun sunmakta. 
    Grup olarak oynamak istemeyenler için oyun içerisinde özel işlenebilecek alanların varlığı da oyunun zengin içeriğini kanıtlar niteliktedir. Ücretsiz olan bu oyunda ihtiyacınız olan tüm eşyaları yaratıklardan düşürebilirsiniz. Değerli eşyalarla oyuna daha da kapılırken ihtiyacınız olan tüm bu eşyaları tamamladığınız seviyeler sayesinde de sağlayabilirsiniz. Oyun RPG ruhunu tazeliyor bir yandanda size doyumsuz vakitler sunuyor.
     Bu muhteşem ücretsiz oyunda farklı özelliklere farklı geçmişlere sahip muhteşem üç ırk bulunmakta. GAJA, DEVA ve ASURA isimlerine sahip olan üç ırk oyuna daha çok heyecan katmaktadır.
   DEVA;  gücü seven ve güçlü savunma isteyen oyuncu kitlesine şifa ve kutsanma özellikleriyle beraber hitap eden ırktır. Deva ırkından seçtiğiniz bir karakterinizle Kutsal Şövalye olarak ışığın temsilcilerini savunabilirsiniz. Rahiplik göreviyle de grubunuzu kutsayabilir, şifacı olarakta onlara can sağlayabilirsiniz. Yine güzel bir görev olan eğitmenlik göreviyle de yaratıkları yeryüzüne çekebilirsiniz.
  GAJA; savaşçılık yetenekleriyle öne çıkan ırktır. Su, toprak, rüzgar, ateş sınıflarına ait tüm  özellikleri kullanabilirler.  Özel konsantrasyon yetenekleri ile önemli vuruşlar yapar, düşmanlarına karşı ani ve inanılmaz saldırılarda bulunabilirler.
  ASURA; karanlığın temsilcisi olan bu ırk kavurucu ateş ve rüzgar yetenekleriyle ön plana çıkmaktadır. Bu ırkın savunma özelliği ve canı hayli azdır. Ancak büyük tahribatlar verebilen Suikastçı, Kara Büyücü ve çevredeki yaratıkları etkisine alıp kontrol edebilen Ruh Çelen gibi çok yetenekli ama hassas savaşçılara sahiptir. 
     Size kalnsa en uygun ırkı seçmek ve bu     
Arkadaşlarınızla birlik, beraber olma zamanı! Klanınızı oluşturup muhteşem zindanları ele geçirin!
       MMORPG oyunlarının bağımlılık yapan özelliklerinden olan grup sistemi bu ücretsiz oyunda da mevcuttur. Klan olarak adlandırılan bu sistem aracılığı ile birlik sağlanıyor, heyecan verici gruplar oluşturuluyor. Klanlar Grup şeklinde haftalık zindan aktivitelerinde diğer guruplarla savaşmaktadırlar. Haftalık periyotlarla yapılan bir zindan savaşı etkinliğinde başaralı olan klanlar, savaştıkları zindanının yönetecisi olan klanla savaşıyorlar. Kazanan klansa elde ettiği zindanı diğer aktiviteye kadar yani bir hafta sonraki zindan savaşlarına kadar yönetiyor. Takım gücü ve stratejilerin taktiklerle beraber olan önemi işte tam da burada devreye giriyor.
 PVP
Rappelz muhteşem grafikleriyle, görsel bir şölen olan içeriği ve sunumuyla,heyecan verici olan oyun temasıyla tastamam bir MMORPG.  Gerek zindan savaşları klasikleriyle, gerekse ölüm arenası veya şehirlerde bulunan arenalarla tam bir görsel şölen, heyecan dünyası ve size muhteşem bir PVP zevki... Ve PK modunda istediğiniz oyuncuya şehirlerin dışında meydan okur ve onunla karşılaşabilirsiniz. Unutmayın ki PK ahlak sistemine bağlıdır.


Not: Buradaki Linkten Kayıt yaparak oyunu ücretsiz olarak oynamaya başlayabilirsniz. Ayrıca indirdiğiniz program oyunun ön yükleme programıdır programı çalıştırarak oyunun tamamını indirebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri