Shaiya

Shaiya

Sürüm:

Boyut: 1 Gb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 7242

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Shaiya Türkçe Online Aksiyon ve Macera Oyunu
Shaiya kurulum oyunlarının en zevklisi olmaya aday! Teos topraklarında kendinizi iki tanrıçanın hizmetindeki ırkların muhteşem savaşlarının tam da ortasında heyecan dolu dakikalar geçirirken bulacaksınız. Işıkla aydınlatmak mı Öfkeyle karanlıklarda olmak mı? Seçim sizin. 


Oyuncuların Türk olması ve Türkçe dil desteğiyle oyunun içinde bulacaksınız kendinizi. Bu oyun tam da maceraperestlere göre! Oyunda ''ışık ittifakı ve öfke kardeşliği'' adlı iki grubumuz var. Bu iki grup kendi içinde de ikiye ayrılıyor. Işık İttifakı; insanlar ve elfler, Öfke kardeşliği ise vailler ve nordeinler var. Bu muhteşem grupların ve alt ırklarının ayrı ayrı karakterleri bulunmakta. Her karakterin farklı özellikleri ve eşyaları bulunuyor.


Kimi aşamalarda Vail Suikastçi tüm karakterlerden hızlı olur, gizlenme ve dönüşüm yeteneklerine sahip olur. Yine Elf Okçu’da uzun mesafeden üstün isabet yeteneğiyle dikkat çekmektedir. Bu macera dolu oyunda PvP sistemi ve zorlanacağınız zindanlar bulunmaktadır. Ayrıca bu heyecanlı oyun devasa online oyunlara nazaran çok kuvvetli bir PvP sistemi içermekte. 


Birlik sistemi ve PvP rütbeleri ile bilindik geniş tabanlı oyunlara taş çıkartan Shaiya oyuncuların PvP yapabilmeleri için en pratik yolları sağlamış durumdadır.


Shaiya EP4 Kurulum oyunu indirme sistem gereksinimleri


İşletim Sistemi : Windows XP/Vista/Win7
İşlemci : Pentium 4 3.0 veya AMD Athlon 2.5Ghz
Ram : 512 Mb
Hard Disk Alanı : 1.8 Gb
Ses Kartı : DirectX uyumlu
Video kartı : Nvidia 6800 veya ATI 1800XT üzeri
DirectX : 9 veya üzeri
Klavye ve mouse

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri