Knight Online

Knight Online

Sürüm: 1900

Boyut: 514 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 7885

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Knight Online Macera ve Aksiyon Oyunu
Knight Online internetten online olarak oynanan bir oyun olmakla beraber Dünya çapında 10 milyondan fazla kişi Knight Online oyununu oynamaktadır. Oyuncuların adeta içinde kendilerine ait küçük bir dünya oluşturdukları bu oyunda son seviye macera sizleri beklemektedir. 


Oyunu oynamaya başladığınızda Karus ve El Morad arasındaki savaşta hangi tarafta yer alacağınızı belirledikten sonra karakterinizi geliştirmeye başlıyorsunuz. Oyunda farklı meslek gruplarından karakterler mevcut olduğu için kendinizi yakın hissettiğiniz karakteri seçip ileride katılacağınız savaşlara ya da küçük kavgalarda nasıl dövüşeceğinizi belirliyorsunuz. İsteğinize göre isterseniz bir savaşçı, isterseniz bir büyücü ya da rahip, isterseniz de bir haydut olabilirsiniz. Bu tamamen size kalmış. 


ÜCRETSİZ olan oyunu oynayabilmek için öncelikli olarak oyunu indiriyor sonra da üye oluyorsunuz. Daha sonrası ise heyecanı son seviye olan amansız bir savaş ve sizin oluşturduğunuz küçük dünyanız. Ancak eğer karakterinizi daha hızlı geliştirmek ister ya da büyük savaşlara girdiğinizde size yardımcı olmasını istediğiniz eşyalar, avantaj sağlayacak seçenekler almak isterseniz ÜCRET ÖDEYEREK SATIN ALABİLME lüksünüz de bulunmakta. 


Yeni arkadaşlar edinebileceğiniz bu oyunu oynarken heyecanlı ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Oyunu indirditen sonra üye olmak için, daha fazla ayrıntıya ulaşabilmek veya ücretli hesap sistemine ulaşmak için linkini ziyaret edebilirsiniz. 


NOT: Oyunu oynadığınız sırada bazı antivirüs programları virüs uyarısi verebilmektedir. Bunun nedeni; Knight Online oyununun hile tespiti için kullandığı altyapıyla alakalıdır. 

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri