Silkroad R

Silkroad R

Sürüm:

Boyut: 2.31 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 7831

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Silkroad R Online Aksiyon ve Ticaret Oyunu


Silkroad Online oyunu ülkemizde de çok sevilen ve birçok tutkunu olan oyunların başında geliyor. Oyun piyasa çıktığından beri birçok farklı sürümü yayınlandı ve kullanıcıların çoğu bu sürümlerin hemen hemen hepsini benimseyip tuttu. Bilindiği üzere eski ipek yolu üzerinden hareketle başlayan ve geliştirilen oyun oyun severleri güzel ve zevkli bir maceranın içine sürüklüyor. 
Silkroad, piyasada bulunan aktif ve eğlenceli ticaret ve macera oyunlarının başında geliyor. Son sürümü olan Silkroad-R ile oyun kullanıcılarına daha yeni ve güzel deneyimler sunmak için yola çıkmış durumda. Sunucularının birçok oyuncuyu aynı anda rahat bir şekilde kaldırmasıyla oyun oynayanlar açısından daha da zevkli bir hale gelmekte ve oyun zevkini daha üst noktalara taşımaktadır. Silkroad oyunculara tüm kapılarını aralayan ve onlara ticaret yaparak para kazanmalarını sağlayan bir online oyundur oyunda istediğiniz gibi ticaret yapıp paralar kazanabilir aynı zamanda haydutlara karşı kendinizi koruyabilirsiniz. Silkroad-R ile karşınızda iyi eğlenceler.

Not: İndireceğiniz program oyunu yüklemek için ön yükleme programıdır programı çalıştırarak oyunu rahatlıkla indirebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :