BlackShot

BlackShot

Sürüm:

Boyut: 1.19 Gb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 8249

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
BlackShot Online Aksiyon Oyunu
BlackShot ücretsiz olarak geliştirilmiş bir online MMOFPS oyunudur. Oyun çıktığı tarihte kendi kategorisinde Dünyada ki en kaliteli oyunu olarak FPS oyunu olarak kabul edildi. 

Bir online oyun olarak çok gelişmiş ve kaliteli grafiklere sahip oyun ile tamamen baş döndürücü bir görselliğin içerisine gireceksiniz.

Oyunun bu kadar güzel grafiklere sahip olması ve tamamen ücretsiz bir oyun olması oynayanlar tarafından çok beğenilmesine ve oynanmasına sebep olmuştur. Oyunu oynamak için gerekli olan dosyayı indirmek ve kayıt olmanız yeterlidir daha sonra BlackShot Dünyasının içerisine girebilir ve kendinizi maceralara atabilirsiniz.


Oyunun senaryosu ise oldukça ilginç ve ilgi çekici, Teknolojinin çok gelişmesi ile birçok alanda farklı yenilikler ve robotlar yapılır. Yapılan robotlar insanlığa baş kaldırarak insanlık ile bir savaşın içine sürüklenir.


İnsanlar yer altına çekilerek robotlar ve clonlara karşı bir savaş başlatır işte sizde bu oyunda tam olarak kendinizi bu savaşın ortasında bulacaksınız.



Not: Oyunu indirmek için bastığınız butondan sonra karşınıza gelen ekrandan kayıt olun ve gerekli olan oyun yazılımı indirin.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri