Ace Online

Ace Online

Sürüm:

Boyut: 1.39 Gb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3714

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Ace Online Uzay Savaş Oyunu
Uçuş birimlerini bir gezegenin yüzeyinde yönete bileceğin aksiyon ve 3D bilim-kurgu oyunudur. Gökyüzünü kuşat, heyecanlı görevlerin adamı ol, kendini ispatla toprağını koru. Dostlarınla birlik ol, yan yana uçarak sende savaşa katıl. Ordular kurup sen de bir milletin lideri neden olmayasın?


Koreli YD tarafından geliştirilen oyun ilginç görevleri, gerçek zamanlı savaşları birleştirmiştir. Bu oyun sana sayısız olanaklar sağlar, sen de aracına bin ve oyuna başla. 


Görevler
 Savaş düzeni ve ordu sistemi: Bu bölüme 6 oyuncuya kadar üye olunabilir beraberce uçuş yapılabilir. Ordu liderinin komutasında savaşmak için 30 kişiye kadar oyuncu birlik olabilir. Ordu lideri kendi ordusunu ayırt edebilmek için ordusuna kişisel bir işaret verebilir. 


Savaş ve ana gemi savaşları: Karada ve havada 3D savaşlar size yepyeni bir deneyim sunar. Bu bölümde büyük alanlarda yapılan temel gemi savaşları, karakol savaşları ve stratejik nokta savaşları bulunur. Düşmanınıza savaş açıp geminizi savaşa sokabilirsiniz. 


Milletin lideri: Başkan kendi ulusunun yasalarını belirleyebilir, ekonomiyi belirler ve savaşa girme kararı alır. Başkan olmak gücün yanında sorumluluk da ister. Düşmanlarınızla sorun çıktığı zaman barışla mı yoksa savaşla mı çözüleceğine başkan karar verir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri