Kehanet Online

Kehanet Online

Sürüm:

Boyut: 2.43 Gb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4252

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Kehanet Online Oyunu
Oyunda 5 farklı ırk ve bu ırklara ait 32 farklı sınıf vardır. Bu oyunda İnsan fiziki hasarlara yol açar. Öfke saldırısı yeteneği kullanıldığı zaman fiziksel saldırı gücünü ve hızını arttırır. 


İsabetli vuruş yeteneği kullanıldığında ise fiziksel vuruş oranı artar. İnsan mühür kılıcını kullanarak kadim büyüler yapar, ani patlamalara yol açar. Kışkırtma ise nefret değerini hemen arttırır böylece hedefin savunma gücünü düşürür ancak fiziksel saldırı gücünü arttırır.  İnsanın iyileştirme hızlandırıcı, kaçınma güçlendirici ve zırh ustalığı gibi yetenekleri de bulunmaktadır.


Oyunda Naiti’nin hayalet hamle, karanlık zırh, karanlık ok, kan çalma, zayıflatma laneti, zehirleme ve derin uyku gibi etkin yetenekleri bulunmaktadır. Karanlık istila, büyü yenileme, zırh kılıcı ustalığı, meç kılıcı ustalığı gibi pasif yetenekleri bulunmaktadır.


Vata’nın yanar kan narası, döner kırbaç, ağır saldırma, ağır darbe, güçlü savaş çığlığı, demir savaş çığlığı gibi etkin yetenekleri bulunmaktadır. Ayrıcı hızlandırıcı, tehditkar nara, zırh ustalığı gibi pasif yetenekleri bulunmaktadır.


Delfis’in ise hızlı darbe, güç vuruşu oku, kum atma, vahşet dansı,  donuk ok, rüzgar hızı, koparma gibi etkin yetenekleri bulunmaktadır. Ayrıca arbalet ustalığı, kaçınma güçlendirici, pençe ustalığı, iyileşme hızlandırıcı gibi pasif güçleri bulunmaktadır.


Luluanta’nın büyülü ok, zihin şoku, koruyucu melek, yenileme yetenekleri, iyileştirme yetenekleri, yavaşlatma yetenekleri gibi etkin yetenekleri bulunmaktadır. Büyü yenileme, büyü güçlendirme gibi pasif yetenekleri bulunmaktadır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri