DeePolis

DeePolis

Sürüm: -

Boyut: -

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3645

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
DeePolis Online Deniz Altı Oyunu
Okyanusun derinliklerine dalarak denizaltı savaşlarında kendinizi kanıtlayıp mavi derinlikleri keşfedebileceğiniz bir oyundur. Denizaltı dünyasını fethederek iyi bir gelecek için savaşabilirsiniz. 


Deepolis oyununda gerçek bir sualtı amirali gibi oynayabilirsiniz. Diğer oyuncuları batırarak oyunda maceranızı tamamlayabilirsiniz. Ayrıca denizaltınızı 3 boyutlu sualtında kullanıyor olacaksınız. Bu oyunda oyuncular NPC’lerle savaşmak için klanlar oluşturabilir. 


Ayrıca tek başınıza oynayıp seviye atlayabilirsiniz. Oyunda esas amaç 10000 euroya kadar ulaşabilen ikramiyeyi kazanmaktır. Tüm oyuncular harita üzerinden savaş mücadelesine girer. İkramiyenizi denizdeki enkazları toplayarak artırabilmeniz mümkündür. 


Eğer 10000 euronun hepsini toplayamazsanız, savaşı kazandığınızda topladığınız miktarı kazanacaksınız. Oyun ücretsizdir; fakat “Helix” ile ekstra denizaltı, silah, cephane ve eşya alabilirsiniz. Helix ile NPC’leri batırabilir ya da onları toplayabilirsiniz. Oyundaki diğer para birimi “Cell”dir. Cell’i NPC’leri batırarak ya da oyunda toplayarak kazanmanız mümkündür. 


Daha sonra ise Cell’inizi denizaltı dünyasında sanal bir müzayedede açık artırmayla satabilirsiniz. Böylece malzeme almak istediğiniz zaman bunları elde etmek istediğinizde para vermek zorunda kalmazsınız.


Oyunun Özellikleri
- Yeni bölgeleri ele geçirmek için savaşan 3 fraksiyon
- Çok katmanlı grup ve klan sistemi
- Büyük deniz altı haritaları
- 30’un üstünde baz istasyonu ve karmaşık ticaret sistemi 
- 3D projeksiyonu, bu alanda hareket imkanı
- Bilgisayar kontrollü rakipler
- Sisli savaşlar ve daha fazlası 

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri