Juggernaut

Juggernaut

Sürüm: 1.0..6

Boyut: 264 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3840

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Juggernaut Aksiyon ve Savaş Oyunu
Oyun yüksek kaliteli 3 boyutlu dövüş sahneleri, 3 boyutlu motor birimi sayesinde oyunculara savaş alanı sahneleri yaşatır. İlk dövüşünüzden sonra oyun hikayesine alışırsınız. Genç bir akrep olarak ilk görevinizi tamamlayarak becerilerinizi ve bağlılığınızı ispatlayabilirsiniz.  


Yaratıkları avlayarak, görevleri tamamlayarak ve şeytani liderleri zindanlarında yenilgiye uğratarak tehlikeli durumlardan az hasarlı biçimde çıkmanız mümkündür. Zırhların zırhı olan Juggernaut’u kuşanarak kahramanların içinde en güçlü duruma gelmek ve dünyayı kurtarmak mümkündür. Görevleri tamamlayarak ve kendinize imal ettiğiniz ya da satın aldığınız nesneleri kullanarak hayatta kalmayı garantileye bilirsiniz.


Genç bir kahramanın zirveye tırmanması çok da kolay olmayacaktır.  Tek başınıza katetmeniz gereken zorlu ve uzun bir yol sizi bekliyor. Karşınıza Çelik Lejyon ya da Özgür İttifak adlı iki seçenek çıkacaktır. Her iki topluluk da dünyayı tehdit eden kötü güçlere karşı savaşırlar; ancak insanlığı kurtarmak konusunda aynı düşüncelere sahip değillerdir. Biri şahsi özgürlüğü diğeri ise sadece sıkı bir askeri disiplini temel alır. 


Bu toplulukların üyeleri için her şey şeref ve yiğitlik meselesi. Topluluklar arası çekişme diğer oyunculara karşı yeteneklerinizi test etmenin yolu olmayacaktır. Oyunun en başından itibaren oyuncuları düelloya davet edebilirsiniz. Ayrıca arenaya girme şansına da sahip olabilirsiniz. 


Oyunda hiçbir oyuncu PvP dövüşlerine katılmak zorunda değildir. Oyun içerdiği binlerce nesne, armağan, genel ve özel kanallar, alışveriş imkanları, müzayede salonları, ayrıntılı görevler ve fantastik dünyası ile sıkılmanıza asla fırsat vermeyecek kalitede düzenlenmiştir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri