RF Online

RF Online

Sürüm:

Boyut: 1.82 Gb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3518

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
RF Online Rol Yapma Oyunu
Ricing Force olarak bilinen online bir oyundur. Yüksek teknolojili ekipmanlar ve etkileyici ortamlarla zenginleştirilmiş oyunda 3 farklı ırk bulunmaktadır. Bu ırklar sırasıyla Cora Kutsal Müttefikleri, Accretia İmparatorluğu ve Bellato Birliğidir.


Bellatolar kendileri için mekanize ve kutsal bir birliğin uyumunu düşlemektedir. Kutsal İttifak Cora, Accretia İmparatorluğu ve Bellato Birliği kendi bağımsızlıklarını kazanabilmek için birbirlerini yok etmeye çalışırlar. Her medeniyet ellerindeki materyallerle büyüyüp gelişme çabası içindedir.


Bellato ırkı: gezegenlerinde fazla yer çekimi bulunduğu için ufak bedenlere sahiptirler. Yaratıcılıkları sayesinde güçlü araçlar geliştirmişlerdir. Bedensel üstün yeteneklerini büyü gücüyle de destekleyen bir ırktır. Kararlı ve zeki liderler tarafından son kalan gezegenler Bellato Federasyonu adı altında birleştirildi. Bu ırkın amacı iç savaşın yaralarını sarmak ve kaybedilen toprakları geri kazanmaktır. 


Cora ırkı: Mensupları teknolojiyi küçümseyen kadim bir ırktır. Çok tanrılı bir inanışları vardır. İnançlarına göre üstün ırk olarak yaratılmış ve diğer ırklara boyun eğdirmeyi amaçlamaktadır. Decem teknolojiyi süpürmeleri ve diğer ırkları imha etmek için kutsal bir savaşı ilan etmiştir. Bu kutsal savaş Cora ırkının yaşam gayesidir. Kendi ırklarının üstünlüğünü kabul ettirmek için diğer ırkları durdurmaya çalışmaktadırlar. En nefret ettikleri ırk Accretia’lardır. Bellato’ları ise kendilerine köle yapmayı amaçlarlar.


Accretia ırkı: Zor yaşam koşulları nedeni ile vücutlarından arınıp organlarını gelişmiş teknolojileri sayesinde metal makinelerle değiştirmişlerdir. Organik bedenler onlar için zayıflığın simgesidir. Amaçları gezegenin zorlu bölgelerine kurulmuş üslerini savunmak ve büyük yıldızlar arası imparatorluğu yüceltmek için organik ırkları yok etmektir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri