Nemexia

Nemexia

Sürüm: Evolution

Boyut: -

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3728

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Nemexia Online Uzay Oyunu
Oyunun amacı yüce yıldız geçidini kurmaktır. Bu yüce yıldız geçidi herkesi kusursuz ilime, bilgiye ve bunlarla beraber sınırsız kudret elde edebilecekleri transandantal bir bölgeye götüren taşıma aracıdır. 


Tüm gruplar ırklarla iş birliği yapmadığı sürece inşa edilemeyecek olan yüce yıldız geçidini ele geçirmek için her şeyi yapıyorlar. Bu oyunu oynarken oyuncuların aklında bir soru işareti olacaktır. Yüce yıldız geçidini inşa edecek olan ittifakta yer alacak ve tarihin ün salonu sayfasına adını kim yazdıracak? 


Bu oyunda üç ırk vardır: 
Konfederasyon, Tertetler, ve Nokslar. Bu üç ırk can düşmanı olmalarına rağmen oyunun amacını gerçekleştirmek için birbirlerine ihtiyaç duymaktadırlar. 


Her ırkın avantajları ve dezavantajları vardır. Dikkatli bir şekilde ırkınızı seçmelisiniz çünkü oyunun sonuna kadar başka seçim yapamayacak ve ırkınızı değiştiremeyeceksiniz. Oyunda kendinize ait bir gezegende başlarsınız. Gezegeninizin ekonomisini, alt yapısını ve endüstrisini geliştiriyorsunuz. Evren oyuncuların bir grup gezegenler ve dost gezegenleri oluşturmak ve geliştirmek için bir etkileşim alanıdır. 


Oyunda üç ana evren türü vardır bunlar Klasik evren, hızlı evren ve ultra hızlı evren. Oyunda her evrende galaksilerin sayısı birbirinden farklıdır ve oyuncuların sayısı galaksi sayısını belirler. 


Evren ilk açıldığında galaksi sayısı, birinci galakside oyuna kaydolan oyuncu sayısı bu galaksinin %36 doldurduğu zaman ikinci galaksi açılabilir. Oyunda her ırktan birer kişiyle ittifak kurarak takımınızı kontrol edebilir ve geliştirebilirsiniz. 


Ayrıca oyunda birçok ekonomik kaynak bulunmaktadır Metal, kristal ve yakut gibi enerji kaynağı ise binaların inşası için kullanılır. Ozon ise oyunda çevresel bir kaynaktır. Enerji üretimine bağlı olarak kullanılır  ve eğer yeterince bulunmazsa gezegen geçici bir süre kapatılır.


Not: İndir butonuna bastıktan sonra açılan sayfada kayıt olarak hemen oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri