Urban Rivals

Urban Rivals

Sürüm: -

Boyut: -

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3245

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Urban Rivals Online Dövüş Oyunu
Dört Yüzden fazla karakterin bulunduğu, dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla mücadeleye girildiği çok oyunculu bir oyundur. Karakteriniz dövüşerek tecrübe edinir. Karakterinizin seviye atlamasını ve giderek güçlenmesini istiyorsanız tecrübeye ihtiyacınız vardır. Sahip olduğunuz zamana ya da keyfinize göre hedeflerinizi belirleyebilirsiniz. 


Klasmanda yükselmek ve iyi bir oyuncu olmak için diğer oyuncularla dövüşlere girebilir, diğer oyuncularla karakterinizi takas edebilir ya da arkadaşlarınıza karşı en sevdiğiniz karakterle oynayabilirsiniz. Oyun kaydı esnasında 8 karakterden oluşan bir paket size sunulur. Diğer oyuncularla karakterlerinizi takas ederek koleksiyonunuzu genişletebilirsiniz. 


Her dövüş için destendeki karakterler içinden 4 tanesini rastgele seçebilirsiniz. Dövüşler 4 raunttur. Her raunt için sen ve rakibin birer dövüşçü seçersiniz. Dövüşçünüz düelloyu kazanırsa rakibinizin kartına hasar (D) verir. 


Karşılaşmanın başında her oyuncunun hasar aldığında azalan 12 yaşam puanı bulunmaktadır. Kazanmak için 4 raundun sonunda rakibinizden fazla yaşam puanına sahip olmanız ya da maç sona ermeden önce rakibinize tüm yaşam puanlarını kaybetmemeniz gerekir. Rakibinizin karakteriyle karşılaşması esnasında, karakterinizin dövüşü kazanmasını sağlayacak olan saldırı puanınızdır. 


Karakteriniz 10 saldırı puanı, rakibinizin 6 saldırı puanı varsa karakteriniz 16’da 10 dövüşü kazanma şansına sahipken, rakibinizin şansı sadece 16’da 6’dır. Karakterinizin saldırı gücü P ile gösterilir. Her mücadelenin başında 12 adet P’ye sahip olursunuz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri