Sokak Çeteleri

Sokak Çeteleri

Sürüm: -

Boyut: -

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4332

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Sokak Çeteleri Online Tarayıcı Oyunu
Oyunda yeni gangsterler düşürülen şeflerin yerine geçmek istemektedir. Ancak mafya babası sadece bir kişi olabilir. Oyunun orijinal adı Street Mobster’dir. Oyun sokaklarda yaşanan amansız mücadeleyi anlatmaktadır. Oyunun başında yeterince güce sahip olmadığınız için girdiğiniz savaşı kazansanız bile sokaklarda işlediğiniz suçlardan fazla karlı çıkmazsınız. 
 
Paranızı enerjinizi yükseltmek için kullanabilirsiniz. Hızlıca gelişebilmeniz için spor yapmalı ve eğitime gitmelisiniz. Yeterli miktarda paranız olduğunda ticarete girebilirsiniz. Oyunda kendinizi sınırlandırmayarak her türlü taktiği deneyip sonuçları izleyebilirsiniz. 
 
Oyunda herhangi bir binanın ya da cismin üstüne geldiğinizde o yer hakkında bilgi vardır, üzerine tıkladığınız zaman bir menü açılır. Ayrıca kendi sokağınızda parseller satın alarak oralara binalar inşa edebilirsiniz. Gözünüz inşa ettiğiniz binaların üzerinde olsun; çünkü her an düşmanlarınız gelip buralara saldırabilir. 
 
Parsellediğiniz alanlarınızda fabrikalar kurmanız da mümkündür. Onların ürettiklerini paraya çevirebilirsin. İnşa ettiğiniz barlardan da para kazanabilirsiniz. Eğer siz sahip olduğunuz dükkanların kendini döndürecek parayı kazanamayacağını düşünüyorsanız muhasebeciyi arayarak size yardımcı olmasını sağlayabilirsiniz.
 
Not: Oyunu oynamak için indir butonuna bastıktan sonra açılan sayfada kayıt olarak hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri