Kristal Kanatlar

Kristal Kanatlar

Sürüm: -

Boyut: -

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 5803

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Kristal Kanatlar Online Tarayıcı Oyunu

Tarayıcı üzerinden oynanan oyunun yüksek boyutlu kurulum dosyalarına sahip olan MMORPG oyunlarından içerik olarak farklı değildir. 5 farklı sınıf ve her sınıfın kendine ait özellikleri bulunmaktadır. 


Mage: Ateş ve Buz olmak üzere farklı uzmanlıkları vardır. Büyü gücü kullanarak rakiplerini yok ederler ve aynı alanda geniş alana hasar verme (AoE) özellikleri bulunur.


Paladin: Defans seviyeleri çok yüksek olan Paladin'ler dayanıklı kıyafetler giyerler ve Tank görevi görürler. Fiziksel atak yaparak rakiplerini yok ederler.


Priest: Şifacı olan priestler ruhsal güçleri sayesinde etrafındakilerin yaşam güçlerini yükseltebilirler. Aynı zamanda rakiplerini zehirleyerek belirli bir süre hasar verirler.


Ranger: Seri hasar verme özelliğine sahip Ranger'lar büyüye karşı yüksek dirence sahiptir. Rakiplerine uzak mesafeden hasar verebilirler.


Rogue: Teh hedef üstünde etkili olan Rogue'lar yakın mesafede ölümcül hasar verebilirler. Görünmez olma özellikleri bulunur.


Oyunda çok sayıda harita, 10’un üzerinde zindan ve birçok görev bulunmaktadır. Oyundaki navigasyon sistemi ile görev yerlerinize tek tıklama ile ulaşabilir, zaman kaybetmeden görevlerinizi tamamlayarak çeşitli eşya ve ödüllere sahip olabilirsiniz. Seviye atladıkça yeni özelliklere sahip olacaksınız. 


Kıyafetlerinizi sınıfınıza uygun seçtiğiniz zaman daha fazla güçlenir, rakiplerinize karşı daha avantajlı konuma gelebilirsiniz. Oyunda birde hayvan sistemi bulunmaktadır. 10. seviyeye gelince başlangıç olarak 2 adet hayvan sahibi olabilirsiniz. 


Bu hayvanları savaşırken size yardımcı olması için kullanmanız mümkündür. Hayvanlarınız çeşitli hayvanlar sayesinde güçlendirebilirsiniz. Oyunun en güzel özelliklerinizden biriside AFK modudur. Bilgisayarınızın başında değilken yaratık öldürmeye devam edebilir, saldırılarınıza devam edebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri