Dino Storm

Dino Storm

Sürüm:

Boyut:

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 12283

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Online Dinozor Savaş Oyunu
Bu oyunda Dinoville isimli kasabaya altın aramak için giden ve burada bulunan kalabalık dinozor sürülerinin yanı sıra kötü niyetli haydutlarla mücadele eden bir kovboyu temsil ediyorsunuz. 
 
3D görüntüye sahip olan bu oyuna küçük bir dinozorla ve lazer silahıyla başlıyorsunuz. Oyunda size verilen basit görevleri yerine getirerek para kazanıyorsunuz. Ayrıca kontrol tuşlarını da öğreniyorsunuz.
 
Dinoville’a geldiğinizde zorlu görevler sizi bekliyor. Bazen dinazor avlayacak, bazen su taşıyacak zaman zaman da haydutların peşinden giderek emanetleri ele geçirmeniz mümkün olacaktır. Oyunda Dino doları ve altın sikke olmak üzere 2 farklı para birimi vardır. 
 
Altın sikkelere dinozorunuzu ve silahınızı geliştirebilmek için ihtiyacınız vardır. Altın sikkeniz bulunmuyor; fakat dinozorunuzu bir an önce güçlendirme niyetindeyseniz Dino Storm gerekli ögeleri kazanmak için size 2.bir yol sunuyor. 
 
Tehlikeli görevlerin bulunduğu bu yolu başarıyla tamamlayarak altın sikkeye gerek kalmadan çeşitli malzemelere sahip olabilir, dinozor ve silahınızı güçlendirebilirsiniz.
 
Not: Oyuna kayıt olmak için yönlendiğiniz sayfada hemen kayıt olarak oynamaya başlayabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri