Immortal King

Immortal King

Sürüm: -

Boyut: -

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3391

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Online Savaş Oyunu IK

Muhteşem kurgusu, içeriği ve oyun tarzıyla Türkçe olarak oyuncuların beğenisini kazanmıştır. Oyunca onlarca farklı savaşçı ve kahramanlar kullanılarak on binden fazla savaş oluşturulabilir. İster tanrılara karşı savaşıp yenilmezliğinizi kanıtlayın, ister diğer oyunculara savaş açıp onları koloni haline getirin.

 

Gümüş ocağı savaşı, Çiftlik savaşı ve Bölge savaşı gibi onlarca oyun tarzı ile savaşçınızı geliştin. 50 ordu madalyası, 200 altın ve 1000 gümüş oyuncunun oyuna girdiği anda sahip olduğu mal varlığıdır. Sürekli eğitim yaparak kahramanın donanımını güçlendirin.

 

Görevler zengin ödüller elde etmenizi sağlar. Başlangıçta şehirdeki seviye yükseltme miktarı çoktur. Ama evleri asla göz ardı etmeyin. 10. seviyedeki bir beyaz silah güçlendirme yapılmamış mavi bir silahtan çok daha güçlüdür. İleri seviye renkteki donanımın saldırı gücü daha yüksektir. Oyun her gün 08:30 - 12:30 ve 19:00 da yenilenir.

 

Oyuncu seviyesine göre bedava, saldırı, keşif, sömürü, çiftlik ve gümüş madeni oyun tarafından verilir. Vergi toplama, hasat satma, gümüş madeni, keşif, maaş, görev tamamlama ve günlük olaylar gümüş kazanmana sebep olacaktır.

 

Kahramanları düzenleyebilmeniz için pek çok yol vardır. Üçlü, dörtlü, beşli takımlar denemelisiniz. 30. seviyeye ulaştıktan sonra pelerin tüccarı ve at tüccarını göreve alabilirsiniz. Tüccarları göreve almak gerçekten pahalıdır. Bu sebepten dolayı başlangıç seviyesinde yeşil donanımları kullanabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri