SkyRama

SkyRama

Sürüm: 1.5.4

Boyut: -

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3685

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Online Hava Alanı Oyunu
Bu oyunu oynayarak kendi hava alanı tasarımını yapabilir ve orayı istediğin gibi şekillendire bilirsin. Tamamen ücretsiz olarak geliştirilmiş bu hava alanı simülasyon oyunu ile sizde kendi hava alanınızı kurup eğlenceli bir macera içine girebilirsiniz.


 Yolcular için terminaller, uçaklar için park pozisyonları yerleştirebilirsin. Değişik ülkedeki arkadaşların uçaklarını Skyrama’da ki hava alanına indirebilir. Bu oyunda sürekli yeni başarılar elde edebilir ve diğer oyunlardan farklı olarak uzun vadede eğlenebilirsin. Seviyeni yükseltip filona yeni uçaklar ekleyerek hava alanının çevresini renkli öğelerle ve binalarla güzelleştirip daha fazla yolcu kazanabilirsin. Arkadaşlarının hava alanlarını ziyaret ederek onları da kendi hava alanına davet etmen mümkündür.


 Hemen Skyrama’ya gelerek uçaklarını kalkışa hazırlamaya ne dersin? Evet kalkış zamanı! Hostersler, hava alanı personeli, hava trafik kontrolleri ile uzun mesafelerde yol al, hava alanını yönet ve yolcularına iyi hizmetler sağla. Bu oyundan sonra uçmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı diyeceksiniz.


Not: Oyunu oynamak için yönlendirildiğiniz sayfada hemen kayıt olarak oynamaya başlayabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri